Φιλικές απαντήσεις από τη LIVOIL

Τι είναι το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο;

Είναι το ελαιόλαδο που προέρχεται απευθείας από τον καρπό της ελιάς χωρίς καμία επεξεργασία, εκτός από την έκθλιψη του καρπού και το φιλτράρισμα. Έχει πλούσια γεύση, έντονο φρουτώδες άρωμα και οξύτητα κάτω του 0,8%.

Πώς καταλαβαίνουμε την ποιότητα ενός Ελαιολάδου και κρίνουμε ότι είναι καλό;

Ως καταναλωτής, μπορεί κανείς να εξηγήσει την ποιότητα του ελαιολάδου από τη γεύση, το άρωμα και την οξύτητά του. Εμείς στη Livoil συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένα εργαστήρια για να ελέγχουμε την ποιότητα και την φρεσκάδα των ελαιολάδων μας.

Πόσο καιρό διατηρεί το ελαιόλαδο τις βιταμίνες του;

Το συσκευασμένο ελαιόλαδο διατηρεί τις βιταμίνες του μέχρι την ημερομηνία λήξης και εφ’ όσον έχει διατηρηθεί σε μέρος σκοτεινό και δροσερό.

Ποια τα οφέλη του ελαιολάδου στον οργανισμό μας;

Το λάδι ελιάς λόγω των πολύτιμων συστατικών που περιέχει, έχει αποδειχθεί σε κλινικές έρευνες ότι συμβάλει στην πρόληψη και προστασία του οργανισμού από πολλές ασθένειες. Οι πληθυσμοί που καταναλώνουν συστηματικά ελαιόλαδο έχουν τις λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρδιαγγειακά προβλήματα. Ο καρκίνος του μαστού προσβάλει κατά 50% λιγότερο τις γυναίκες που καταναλώνουν συστηματικά ελαιόλαδο. Ακόμα συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία διαφόρων οργάνων του σώματος όπως το συκώτι και η χολή, βοηθάει στην καλή λειτουργία του εντέρου, αυξάνει την καλή χοληστερίνη ενώ μειώνει την κακή. Τέλος, επιβραδύνει τη γήρανση του οργανισμού.

0

Start typing and press Enter to search

Visa Mastercard Maestro Diners Discover Amex Mastercard ID Check Verified by Visa Τράπεζα Πειραιώς