Εταιρία

Λίγα λόγια για εμάς

Στη γη της κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στην περιοχή Σιντικής του Νομού Σερρών ξεκίνησε -κάποιες δεκαετίες πριν- η καλλιέργεια των ελαιώνων της  LivOil. Το μικρόκλιμά της περιοχής εξασφάλισε το ιδανικό περιβάλλον για την καλλιέργεια της ελιάς, πληρώντας έτσι την πρώτη βασική προϋπόθεση για την παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελληνικού ελαιολάδου. Στο φυσικό κλιματικό προτέρημα της περιοχής προστέθηκαν η βαθιά αγάπη για το ελαιόδεντρο, την ελιά και το λάδι της! Η αγάπη αυτή πλαισιώθηκε από τις δυνατότητες της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας και πήρε σχήμα και μορφή στην LivOil!

Φιλοσοφία

Το Όραμά μας

Όραμα της εταιρείας είναι η παραγωγή ελληνικού ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας. Για να επιτευχθεί αυτό επιδιώχθηκε ο πλήρης έλεγχος και η προσωπική μέριμνα σε κάθε στάδιο, που προηγείται της παραγωγής.

  • Η επιλογή υγιών και δυνατών δενδρυλλίων.
  • Η προσωπική επιμέλεια για την φυτεία και την καλλιέργειά τους, αποκλειστικά με φυσικές μεθόδους, στους ελαιώνες της LivOil.
  • Η σύνθλιψη του καρπού σε συνθήκες ψυχρής έκθλιψης στο ελαιοτριβείο μας, που κατασκευάστηκε και λειτουργεί με προδιαγραφές τελευταίας τεχνολογίας.

Είναι βαθιά χαραγμένη στη μνήμη η εικόνα του πρωτεργάτη αυτής της οικογενειακής επιχείρησης, αρκετά χρόνια πριν, να παίρνει απαλά και τρυφερά στα χέρια του ένα μικρό φυτό εξηγώντας πως, για να μεγαλώσει σωστά και να καρποφορήσει ποιοτικά, έχει ανάγκη την επιμελημένη φροντίδα μας!

Δεν κάνουμε άλλο από το να ακολουθούμε αυτή τη συμβουλή…

Εντυπώσεις

Φωτογραφικό υλικό

0

Start typing and press Enter to search

Visa Mastercard Maestro Diners Discover Amex Mastercard ID Check Verified by Visa Τράπεζα Πειραιώς